Home2022-03-18T20:13:57+01:00

New Life Ministries heeft als missie om de levensveranderende boodschap van Jezus Christus uit te leggen en zichtbaar te maken. Jezus in ons leidt naar genezing, bevrijding, innerlijk herstel. Ook helpen we mensen naar een praktische toepassing van een leven met God in het dagelijks leven.

Nationaal en internationaal spreekt Hans Griffioen in kerken, tijdens campagnes en conferenties. We zoeken zoveel mogelijk de samenwerking met plaatselijke kerken en christelijke organisaties.

Bewogen met jou

Net als Jezus bewogen is met mensen, zijn wij dat ook. Mensen die geen hoop hebben, zoekende zijn. Veel mensen zoeken geluk in materiële dingen, carrière, een mooi huis, of sport. Of mensen zoeken rust door oosterse meditatie omdat ze geen echte vrede ervaren. Mensen verdoven pijn door alcohol, drugs of sexuele relaties. En toch, de leegte blijft, of wordt alleen maar groter. God ziet je en is zó bewogen met jou. Hij heeft Zijn eigen zoon, Jezus, aan het kruis laten sterven voor onze zonde. Hij bleef niet dood, maar is opgestaan uit de dood. Hij heeft nieuw leven gebracht en geeft het nog steeds vandaag. Jezus geeft de vrede en liefde waar ieder mens naar op zoek is. Hoe meer we Jezus laten werken en wonen in ons leven, hoe meer we de verandering in ons leven gaan ervaren.

“Toen Hij de scharen zag, werd Hij met ontferming over hen bewogen, daar zij voortgejaagd en afgemat waren, als schapen die geen herder hebben.” Mattheus 9:36

Het is onze missie, om veel mensen te leiden naar deze Jezus. Jezus, dé hoop van ons leven! Hij wil jouw leven wil veranderen en herstellen.

Lees meer

Ga naar de bovenkant