Missie Nigeria
13 mei t/m 19 mei 2018

Enige tijd geleden ben ik als Evangelist uitgenodigd om in Nigeria te spreken tijdens een Open Air Evangelisatie Campagne. Na een tijd van gebed heeft God bevestigd dat ik hier op in moest gaan. Op 12 mei was het zo ver. Ik vertrok vanaf Schiphol naar Lagos, waar ik warm werd onthaald door Pastor Afolaby, de voorganger die mij had uitgenodigd. Hij en zijn team zagen er naar uit om samen met mij tijdens de Open Air Campagne te dienen. Deze campagne werd gehouden van maandagavond tot en met vrijdagavond.

Op zondag 13 mei was het een bijzondere belevenis om in de gemeente van Pastor Afolaby, in Lagos, te mogen spreken. Tijdens deze dienst zijn er mensen aangeraakt door Gods Geest en gaven vier mensen hun leven aan Jezus.

Voor mij persoonlijk was het een nieuwe ervaring om in het Engels te spreken. Hoewel ik preken had voorbereid in het Engels, merkte ik tijdens het spreken dat ik mijn papier niet nodig had. Ik ervoer enorm Gods leiding, omdat het spreken in het Engels geen barrière bleek te zijn. Hierdoor heb ik gedurende de hele campagne vrijmoedigheidervaren om tot de mensen  te spreken.

Op de website zal ik de komende tijd met regelmaat terugkijken op de geweldige dingen die God gedaan heeft tijdens de Open Air Campagne.