Er is iemand die meer van jou houdt, dan jij van jezelf houdt!

Misschien voel jij je niet geliefd. Heb je nooit liefde ontvangen van je ouders, vriend(inn)en. Misschien heb je er zelfs moeite mee, jezelf als geliefd te zien.

En toch

Wist je diep vanbinnen dat er iemand is die altijd al vol liefde voor jou is geweest. Iemand die naar je omziet, die echt van je houdt. En dan niet het beeld van liefde dat verdraaid is, waar het gaat om perfectie en prestatie. Nee, het geliefd zijn van je minder mooie kanten, in je irritaties en onvolmaaktheden. Het is een liefde die dieper gaat dan wat je ook maar kent.

Diegene waar je dat altijd al van hebt ervaren is Jezus. Jezus is liefde. Er is niets dat Hij liever wilt dan een relatie met jou die echt is. Een relatie van hart tot hart. Daar vind genezing plaats van oude wonden en diepe littekens.

Hij zegt vandaag tegen jou: “Je bent geliefd, omdat ik jou wonderlijk gemaakt heb. Hij zag jou al toen je nog vormeloos je moeders baarmoeder. Hij dacht al aan jou en alles dat je ging doen voordat de oceanen gemaakt werden. En bovenal verlangt Hij ernaar Zijn liefde met jou te delen!

Hij zegt dit niet alleen van persoon tot persoon, maar het staat ook in Gods woord: “Want God heeft zoveel liefde voor de wereld, dat Hij Zijn enige Zoon heeft gegeven; zodat ieder die in Hem gelooft, niet verloren gaat maar eeuwig leven heeft”. (Johannes 3:16)

Kom vandaag nog thuis bij de Vader. Voel Zijn liefde en geef je leven aan Hem. Hij kan er meer mee dan dat jij ooit zelf zou kunnen. In de overgave zit vrijheid en Kracht.

Wil je hier meer over weten of contact met een van onze medewerkers? Klik dan hier